Mentés

Hogyan segít az Acai Bogyó a jobb sportteljesítmény elérésében?

1244
HOZZÁSZÓLÁS:

Ahhoz, hogy megfelelő sportteljesítményt nyújthassunk, alapvető követelmény, hogy feltöltsük szervezetünket minden szükséges tápanyaggal, vitaminnal és nyomelemmel, ami az egészséges működéséhez elengedhetetlen.acai-bogyo-04

Ráadásul egy aktívan sportoló szervezetnek még több tápanyagra van szüksége, hiszen a fokozott mozgás jóval nagyobb mértékben veszi igénybe az állóképességet és az erőnlétet.

Ha nem figyelünk a tápanyagdús étkezésre és vitamin utánpótlásra, akkor könnyen előfordulhat fáradtság, izomfáradékonyság, de a sérülések esélye is megnövekszik, hiszen a koncentrálóképesség sem tud megfelelően működni.

Az Acai bogyó véd a sérülésektől

Mentés

Az Acai bogyó a benne található értékes hatóanyagai segítségével jelentősen támogatja a szervezetet a hatékonyabb fizikai és szellemi teljesítmény elérésében.

Az Acai bogyó roppant erőteljes antioxidáns hatással rendelkező gyümölcs, ami által különösen eredményesen veszi fel a harcot a szervezetben folyamatosan keletkező káros szabadgyökök ellen.

E hatása rendkívül felértékeli a sportolók számára, hiszen egy edzés vagy megmérettetés során az oxigénfogyasztás jelentősen emelkedik, mely nagymértékben járulhat hozzá a káros oxidatív folyamatok végbemeneteléhez az izmok és az ízületek területein.

Az Acai bogyó mindezek miatt is jelentősen képes hozzájárulni a sérülések megelőzéséhez, valamint az izmok regenerálódását is nagymértékben támogatja és felgyorsítja.

Az Acai bogyó segít a jobb sporteredmények elérésében

Az Acai bogyóban található antioxidánsok képesek megnövelni az energiaszintet, fokozzák az állóképességet, és lerövidítik a sérülések regenerálódási idejét.

Az Acai bogyó kiemelten támogatja szív-és érrendszerünket is, mely leginkább a benne rendkívül magas arányban jelen lévő Omega-6 és Omega-9 zsírsavjainak köszönhető. Ezek elengedhetetlenek szervezetünk megfelelő működéséhez, védelmezik szív-és érrendszerünk egészségét, gyulladáscsökkentő hatásúak, valamint segítenek beállítani a megfelelő koleszterinszintet is.

Az aktívan sportolóak számára pedig kiemelten fontos, hogy ezek a mutatók – mint például a vérnyomás-értékek vagy a koleszterin szintje – mindig a lehető legoptimálisabb értékeken legyenek.

Az Acai támogatja a vérerek tisztán tartását, javítja a keringés működését, s ezek által hozzájárul a szívműködés egészséges voltához. Szívvédő hatásait azonban leginkább a benne található szteroloknak, konkrétan a B-szitoszterolok, campesterol és sigmasterol hármas kombinációjának köszönheti.

Az Acai bogyóban találhatóak még fehérjék – melyek segítik a zsírégetést – és aminosavak is, amik a fehérjék építőelemei.

Számos kutatás is bizonyította már, hogy az Acai bogyó hozzájárul az izmok épüléséhez, valamint támogatja az izmok sérülések utáni regenerálódását is.

Mindezek miatt manapság már rengeteg sportoló fogyasztja rendszeresen az Acai bogyóból készült étrend-kiegészítőket is.

Ha szeretne még több hasznos információt olvasni az Acai bogyóról és annak csodás egészségvédő hatásairól, akkor látogasson el az Acai Bogyó Honlapjára, ahol mindent megtudhat erről a fantasztikus gyümölcsről! 

1244
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Mentés

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

565
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát? [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]

 

Mentés