Mentés

Töltekezzen fel a Chlorella Algával!

881
HOZZÁSZÓLÁS:

A Chlorella alga az egyik legrégebbi élő szervezet, ami a Földön található. Ennek köszönhetően rengeteg mindent túlélt, s alkalmazkodott az évezredek alatt változó viszonyok sokaságához.

A Chlorella kivételes képességeispirulina-chlorella-alga-03

A Chlorella rendkívül gazdag tápanyagokban, csakúgy, mint a Spirulina alga, azonban a Chlorellában található még egy plusz különlegesség is, a CGF, azaz a Chlorella Növekedési Faktor, mely egy nukleotid-peptid-komplex „anyag”, s főként nukleinsav-származékokból tevődik össze.

Ez a rendkívül különleges anyag a növekedésben játszik meghatározó szerepet, s hatására a sejtek elképesztő ütemben, átlagosan 20 óránként képesek reprodukálni magukat.

Mentés

Ez a növekedési faktor a Chlorella minden sejtmagjában jelen van, és biztosítja a szervezet sejtjei számára, hogy mindig legyen elég tápanyag, ami a regenerációhoz szükséges.

Milyen tápanyagok vannak még a Chlorellában?

  • Vitaminok tárháza, hiszen megtalálható benne a az A-, B1-,B2-, B6-, B12-, C-,E-és K-vitamin is.
  • Az ásványi anyagok és nyomelemek bioaktív formában vannak jelen benne, így többek között a vas, magnézium, kalcium, kálium, foszfor, cink, réz, mangán és kobalt is megtalálható benne.
  • A Chlorella alga az egyik legkitűnőbb természetes jódforrás.
  • Rendkívül nagy arányban van benne jelen a klorofill, minek köszönhetően a legkiválóbb növényi klorofill forrásként tartják számon. Ezáltal kitűnő vértisztító, antioxidáns, méregtelenítő, fertőtlenítő és emésztésserkentő hatásokkal rendelkezik.
  • Bővelkedik karotinoidokban, így jelen van benne a flavoxantin, loraxantin, neoxantin, asztaxantin és kantaxantin is.
  • Megtalálhatóak benne az esszenciális zsírsavakként számon tartott Omega-3 és az Omega-6 zsírsavak is, melyek létfontosságúak szív-és érrendszerünk számára.
  • Poliszacharidok is fellelhetőek benne, melyek az immunrendszer erősítéséhez járulnak hozzá.
  • Rendkívül sok fehérjét tartalmaz, minek köszönhetően különösen ajánlott vegetáriánusok számára, mivel tökéletesen fedezhető általa a napi fehérjeszükségletünk.
  • Antioxidáns vegyületekben is bővelkedik, ráadásul az egyik legerősebb antioxidánsként számon tartott alfa-liponsavat és aminosavakat is tartalmazza.
  • A Chlorellában jelen van  DNS és az RNS is, méghozzá a táplálékok között a legmagasabb arányban. E létfontosságú nukleinsavak rengeteg betegség kezelésében nyújthatnak számunkra segítséget, így többek között a szív-és érrendszeri problémák, vesebetegség, májbetegség, magas vérnyomás, cukorbetegség, ízületi gyulladás és bőrproblémák esetén is jótékony hatásokkal bírnak.

Ha szeretne még több hasznos információt olvasni a Chlorella Algáról és annak bámulatos egészségvédő hatásairól, akkor látogasson el a Chlorella Alga Honlapjára, ahol mindent megtudhat erről a lenyűgöző képességekkel megáldott mikroalgáról!

881
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Mentés

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

1499
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát? [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]

 

Mentés