Mentés

Hogyan növelheti sportteljesítményét Goji Bogyóval?

1510
HOZZÁSZÓLÁS:

A Goji Bogyó elképesztő mértékben képes támogatni teljes szervezetünk működését, mivel feltölti létfontosságú tápanyagokkal, melyek nélkülözhetetlenek a működéséhez.goji-bogyo-33

Ennek köszönhetően a Goji kellőképpen megerősíti immunrendszerünket, valamint kivételesen hatékonyan fokozza  a fizikai és szellemi teljesítőképességünket is.

Hogyan segít a Goji a sportolóknak?

A Goji Bogyó azon túl, hogy  megadja szervezetünk számára a nélkülözhetetlen vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, enzimeket és egyéb fontos tápanyagokat, hozzájárul a minél eredményesebb sportteljesítményhez is.

Mentés

A Goji rendkívül magas fehérjetartalommal rendelkezik (körülbelül 15%), aminek köszönhetően hozzájárul a gyors és tartós izomnövekedéshez. A kiváló minőségű fehérjék bevitele elengedhetetlen a rendszeresen edző és sportoló egyének számára, hiszen e fehérjék nélkül nem lehet megfelelő az izmok épülése, illetve megtartása sem.

A Gojiban a fehérjék mellet L -glutamin nevű aminosav is fellelhető, mely szintén nélkülözhetetlen az izmok felépítéséhez és működéséhez, mivel az izmok aminosav állományának 61%-át glutamin teszi ki.

Azt is fontos tisztázni, hogy az izomzat valójában nem az edzések során, hanem azt követően, a pihenés és regeneráció alatt épül. Ebben a folyamatban kulcsfontosságú a glutamin, mivel a fehérjék lebontása során kiáramlik az izmokból, így például az edzések folyamán egyre jobban leesik szervezetünkben a glutaminszint.

Így ha nincs elegendő mennyiségű glutamin szervezetünkben, akkor az izmok épülése helyett az izmok lebontása veszi kezdetét.

A Gojiban található laktáz-dehidrogenáz nevű enzimnek köszönhetően jelentősen csökken az izmok fáradékonysága, és nő azok terhelési ideje. Ugyanis izmaink a terhelés hatására egyre fáradtabbak lesznek és besavasodnak, mivel a képződő tejsav csökkenti az oxigén izmokba történő áramlását.

Azonban a laktáz-dehidrogenáz lebontja a tejsavat, minek következtében izmaink jóval kevésbé fáradnak el, és jelentősen csökken az izomláz kialakulásának esélye és mértéke is.

A Goji Bogyó egyik kiemelt tulajdonsága, hogy igen erőteljes antioxidáns hatással rendelkezik, mely által védi testünk minden egyes sejtjét – így izmainkat is – a káros szabadgyökök sejtromboló tevékenységétől. 

Ráadásul a sportolók számára e védőhatás még fokozottabban jelentős, mivel a szabadgyökök intenzívebben tevékenykednek a megnövekedett oxigéntermelés hatására. Edzés és bármilyen fizikai aktivitás során pedig jelentősen nő a szervezet oxigénfelhasználása, minek következtében a szabadgyökök mennyisége is fokozódik, s így komoly károsodásokat képesek okozni az izomszövetekben is.

A Goji antioxidáns vegyületei azonban hathatós védelmet biztosítanak e kártékony szabadgyökök ellen, s ezzel nem csupán óvja a sportolók szervezetének egészségét, hanem csökkentheti az izomsérülések és izomfájdalmak kialakulásának esélyét is.

 

Ha szeretne még több érdekes információt olvasni a Goji Bogyó egészségmegőrző hatásairól, akkor KATTINTSON IDE, ahol közelebbről is megismerheti ezt a teljesítőképességet is fokozó gyümölcsöt!

1510
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Mentés

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

565

Kapcsolódók |

Hasonló cikkek, témák
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát? [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]

 

Mentés