Mentés

Miért imádják a sportolók az acai bogyót?

1028
HOZZÁSZÓLÁS:

Minden rendszeresen sportoló, edző ember tudja, hogy mennyire nehéz úgy mozogni és megfelelő teljesítményt nyújtani, hogy ha nincs meg a kellő energiaszint, és fáradtak, levertek vagyunk. Ilyenkor minden mozdulat sokkal nagyobb erőfeszítést igényel, és nem is tudjuk igazán élvezni a testmozgást.

Éppen ezért érdemes természetes módon feltölteni szervezetünket tápanyagokkal és energiával, melyhez nagyszerű segítséget nyújt számunkra az acai bogyó.

Az acai a sportolók fő támogatójaacai-bogyo-08

Az acai bogyó nagy mennyiségű tápanyagot, vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet és rostot tartalmaz, melyek képesek feltölteni energiaraktárainkat, és hozzájárulnak egészségünk megőrzéséhez.

Mentés

Mindemellett rendkívül sok antioxidáns vegyület is található az acaiban, aminek köszönhetően sikeresen veszi fel a harcot a káros szabadgyökökkel, melyek folyamatosan rombolják sejtjeinket.

Az acai bogyó a benne található rengeteg tápanyaggal rendkívül hatékonyan támogat minden sportolót, aktívan mozgót, akiknek kiemelten fontos, hogy mindig magas energiaszintjük legyen.

Az acai bogyó nem csupán a fizikai teljesítményt, állóképességet fokozza, hanem hozzájárul a szellemi teljesítőképesség növeléséhez is, ami egy élsportoló számára legalább ugyanolyan fontossággal bír, hiszen mentálisan is csúcsformában kell lennie egy-egy megmérettetés alkalmával.

Antioxidánsok a sportolók védelmében

Az acai bogyó az egyik legerőteljesebb antioxidáns hatásokkal rendelkező gyümölcs, minek köszönhetően roppant hatékonyan védi szervezetünk minden sejtjét az oxidatív károsodásoktól, melyeket a szabadgyökök okoznak.

Ez pedig különösen lényeges a sportolók számára, mivel az edzések vagy megmérettetések alkalmával jelentősen megnövekedik a szervezetben az oxigénfogyasztás, ami miatt jóval nagyobb a kialakulási esélye a káros oxidatív folyamatoknak az izmokban és az ízületekben. 

Az acaiban lévő antioxidánsok így védelmet biztosíthatnak az aktívan mozgó, sportoló egyéneknek, ráadásul eredményesen képesek megelőzni a sérüléseket, illetve hatékonyan tudják regenerálni az izmokat is.

Az acai bogyóban megtalálható szinte valamennyi aminosav, melyek elengedhetetlenek az izmok épüléséhez, fejlődéséhez, összehúzódásához és regenerációjához, valamint fokozzák a teljesítőképességet és az állóképességet, és kellőképpen feltöltenek energiával is.

Az acai bogyóval könnyebb és hatékonyabb az edzés

Akár a sportolóknak, akár a fogyókúrázóknak rendkívül fontos, hogy a lehető leghatékonyabban tudjanak edzeni. Az acai bogyó rendkívül gazdag tápanyagtartalmával hozzájárul ahhoz, hogy minden edzéshez legyen kellő energia, és hogy a leheacai-bogyo-13 leghatékonyabb legyen a testmozgás. 

Éppen ezek miatt az acai bogyó tökéletes választás kezdő és profi sportolók számára is, hiszen megfelelő szénhidrát-, zsír-, fehérje-és ásványianyag tartalmával mindenkit hozzásegít ahhoz, hogy a legjobb teljesítményt nyújthassa.

Ezért nem is véletlen többek között az sem, hogy több világhírű sportoló szerint az acai bogyó a legfantasztikusabb gyümölcs a világon, melyet mindenkinek fogyasztania kellene.

Ha szeretne még több érdekes információt olvasni az Acai bogyóról és annak egészségvédő hatásairól, akkor KATTINTSON IDE, ahol mindent megtudhat erről az energiát és vitalitást adó különleges gyümölcsről!

1028
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Mentés

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

1499
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát? [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]

 

Mentés